thecatcorner.se

Det är inte alltid helt okomplicerat att skaffa nytt husdjur när du samtidigt jobbar. Det kan bli svårt att komma ifrån jobbet för att ta dig hem på lunchen och gå ut på promenad med en hund, eller så ligger din arbetsplats för långt bort för att lyckas med det över huvud taget. Det är tyvärr inte heller alla arbetsplatser som accepterar att du tar med dig din hund.

 

Hyr kontoret som passar just dig

 

Ibland är kärleken till ditt husdjur större än kärleken till ditt jobb, och du är beredd att anpassa situationen efter vad ditt djur behöver. Har du funderat på att starta eget kan det här vara precis rätt tidpunkt, eller så kan en tids tjänstledighet vara aktuellt. Satsar du på egenföretagande och kan arbeta hemifrån är det såklart det allra bästa för din hund, då ni båda är i hemmet och hunden kan koppla av och lära känna sin nya plats. Går det bra med ditt företagande kan det efter en tid kännas skönt för dig att ändå omge dig med lite folk, och att ha en arbetsplats att gå till. Vad kan då vara bättre än att hyra ett kontor på Södermalm och få exakt den arbetsplats du behöver? Du kan välja mellan att endast hyra en stol i ett öppet kontor, eller ett eget rum. En hel del av de kontor som erbjuds accepterar även att du tar med dig husdjur, vilket kommer underlätta enormt för dig. Det kommer spara mycket tid och samtidigt får både du och hunden njuta av varandras sällskap under dagen.

Jobb och hund på samma plats

Bor och jobbar du i Stockholm kan det vara extra svårt att hinna ta dig hem på lunchen för att ta hand om ditt husdjur; man skulle kunna dra det långt som att säga att det ofta är näst intill omöjligt. Därför blir en sådan här kontorslösning så mycket bättre och smidigare på alla sätt, eftersom du kan samla både jobbet och hunden och dig själv på samma plats. Du får dessutom glädjen av att röra dig bland folk och utbyta tankar och idéer, något som inte är alls lika lätt om du arbetar hemifrån. Så går du i tankar att skaffa hund men inte vet hur du ska lösa det med jobbet – överväg egenföretagande där du kan hyra ditt eget kontor, mitt i stan.